Tenniskampioenschappen in volle gang

| 16-09-2015

Het grootste tennistoernooi van Zwolle, de Zwolse Tenniskampioenschappen, is deze week in gang geschoten. Voor het eerst in de historie doen alle zeven tennisclubs mee en zij leveren in totaal 318 deelnemers. Afgelopen zondag begon het toernooi met voorrondes voor de jeugd en inmiddels zijn ook de senioren gestart.

De wedstrijden worden gespeeld op alle Zwolse tennisbanen. Maandag kwamen de senioren in actie bij TVZ en De Pelikaan, terwijl er dinsdag wedstrijden werden gespeeld bij TCI, PAF en WVF. Woensdagavond zijn opnieuw De Pelikaan en TCI aan de beurt en ook worden er nog tennissers bij ZLTB verwacht. De finalewedstrijden staan voor aankomend weekend gepland. Op zaterdag en zondag wordt er gespeeld op het park van TC ’91 in Stadshagen. “Naast de baan zijn er genoeg andere activiteiten. Voor de kinderen is er bijvoorbeeld een springkussen, een ijscokar en nog veel meer”, laat Sandra Overbeek namens de organisatie weten. Voor meer info zie www.zwolsetenniskampioenschappen.nl.

© Hans Smit - Zwolleinbeeld.nl
PAF, Tennis, Tennisvereniging Zwolle, ZLTB, TC ‘91 Stadshagen, ZTC De Pelikaan, TC Ittersum, Zwolse Tenniskampioenschappen, TC WVF

Deel deze pagina:

Gerelateerd nieuws