Ted van de Pavert: 'Ik heb fijn getraind'

| 24-06-2016

PEC Zwolle is vrijdag begonnen aan de voorbereiding op het nieuwe voetbalseizoen. In het IJsseldelta Stadion had trainer Ron Jans de beschikking over een grote groep spelers, waaronder ook de aanwinsten Ted van de Pavert, Calvin Verdonk, Anass Achahbar en Philippe Sandler. Van de Pavert keek na afloop van de training met een goed gevoel terug op zijn eerste ochtend in Zwolle. “Ik heb fijn getraind”, zegt hij.

© Hans Smit - Zwolleinbeeld.nl
© Hans Smit - Zwolleinbeeld.nl
© Hans Smit - Zwolleinbeeld.nl

De eerste training van het nieuwe seizoen begon met een praatje van trainer Ron Jans, die het publiek liet kennismaken met de nieuwe spelers. Vervolgens stond er een loopoefening op het programma, die werd gevolgd door enkele tests. Na deze tests kwam eindelijk de bal erbij en konden de spelers doen wat ze zo graag doen: voetballen. “Ja, natuurlijk. Het inlopen en de testjes, dat is het nadeel van de voorbereiding. Daar zit je niet altijd op te wachten, want het liefst ga je met de bal aan de slag”, zegt Van de Pavert, die blij is om in Zwolle te zijn. “Ik ben op zoek gegaan naar een stapje omhoog en uiteindelijk kwam PEC. Het is een mooie club en een mooie kans om de stap omhoog te maken.”

Voor PEC Zwolle staat volgende week zaterdag de eerste oefenwedstrijd op het programma. In Nieuwleusen wordt er dan aangetreden tegen het regioteam van Nieuwleusen. Vervolgens wachten nog vriendschappelijke wedstrijden tegen onder andere Genemuiden, AA Gent en Southampton. Op vrijdag 5 augustus staat de start van de eredivisie op de rol. PEC Zwolle gaat dan op bezoek bij NEC Nijmegen.

© Hans Smit - Zwolleinbeeld.nl
Voetbal, Eredivisie, PEC Zwolle, IJsseldelta Stadion, Ted van de Pavert

Deel deze pagina:

Gerelateerd nieuws