Ted van de Pavert hoofd opleiding WVF

| 12-06-2017

PEC Zwolle-speler Ted van de Pavert is aankomend seizoen de nieuwe hoofd opleiding van WVF. Van de Pavert wordt daarmee de opvolger van Dick Bremmer, die na vijf jaar afscheid neemt van die positie. “Ik heb een aantal goede gesprekken gehad met de TC en heb hier een goed gevoel aan overgehouden. Het lijkt me een leuke uitdaging”, vertelt Van de Pavert.

© Hans Smit - Zwolleinbeeld.nl

Van de Pavert is in het bezit van het diploma TCII en was afgelopen seizoen al als assistent-trainer werkzaam bij ZAC. Daarvoor was Van de Pavert jeugdtrainer bij SDOUC en De Graafschap. “Uit de gesprekken blijkt dat WVF een gemoedelijke club is met ambitie”, zegt Van de Pavert. “WVF wil de functie anders invullen dan voorheen, door de hoofd opleiding meer op het veld in te zetten. Dit past ook bij mijn visie en we zaten we snel op één lijn. Ik wil graag een bijdrage leveren aan de individuele ontwikkeling van trainers en spelers.” Van de Pavert zal vaak op het veld te vinden zijn. “Ik zal doordeweeks regelmatig op het veld te zien zijn. In het weekend ben ik er wanneer het kan. Dit heeft te maken met de trainingen en wedstrijden bij PEC Zwolle. Ik heb veel zin om aan de slag te gaan.”

Ook WVF is bijzonder blij met de komst van Van de Pavert. “Dick Bremmer heeft er de afgelopen jaren voor gezorgd dat er een goede structuur staat, met goede trainers en spelers. We denken dat we met de aanstelling van Ted en zijn voetbalervaring een volgende stap kunnen zetten in de ontwikkeling van deze jeugdtrainers en talenten”, laat de TC van WVF weten.

Voetbal, WVF, PEC Zwolle, Ted van de Pavert

Deel deze pagina:

Gerelateerd nieuws