Teams Zwollywood Sticks vinden draai

| 18-01-2017

De twee teams van E-hockeyvereniging Zwollywood Sticks beginnen hun draai te vinden. Afgelopen zaterdag werkten de ploegen de tweede competitiedag af en werden er mooie prestaties neergezet. Zo won Zwollywood Sticks E1 met 1-3 van het hoger geklasseerde E-Team Emmen E4 en klom het zodoende naar een derde plaats op de ranglijst.

© Monique Mulder
© Monique Mulder

Voor de E1 van Zwollywood Sticks begon de competitiedag in Sneek met een wedstrijd tegen E-Team Emmen E4. Bij rust stond er, mede door goed verdedigingswerk van Coco Huiberts en keeperswerk van Tom Schuurman, een verrassende 0-0 op het scorebord en na de rust bleven de Zwollenaren het prima doen. De opponent nam nog wel een 1-0 voorsprong, maar door goals van Iker de Joode en Niels van Tolij draaide Zwollywood Sticks de zaak om. De Joode prikte vervolgens nog een keer raak en was daarmee goed voor de beslissende 1-3. Het tweede en laatste duel van de dag ging verloren. Tegen Koprol Quick Sticks E2 uit Nijmegen stond de Zwolse ploeg bij rust met 2-0 voor, maar uiteindelijk ging het met 2-3 ten onder.

Het E2-team van Zwollywood Sticks had minder succes. Die ploeg speelde drie wedstrijden, maar kwam geen enkele keer in de buurt van de winst. Koprol Quick Sticks was met 2-12 te sterk, Stick-Flyers met 4-6 en E-Team Emmen E4 met 0-9. Op de ranglijst klommen beide ploegen wel, mede doordat één team niet kwam opdagen. De E1 van Zwollywood Sticks vindt zichzelf terug op een derde plaats, de E2 is de nieuwe nummer vier.

© Monique Mulder
Hockey, G-hockey, G-sporten, Zwollywood Sticks

Deel deze pagina:

Gerelateerd nieuws