Tafeltennis Zwolle zet Hilversum knap opzij

| 05-02-2012

De heren van de hoofdmacht van Tafeltennis Zwolle hebben in hun eerste thuiswedstrijd van het voorjaarsseizoen goede zaken gedaan. Hilversum werd met maar liefst 8-2 verslagen. In de strijd om het kampioenschap in de eerste divisie werd Hilversum op voorhand als belangrijke concurrent gezien.

Vooral in de wedstrijden voor de pauze werd duidelijk dat Hilversum over een goede ploeg beschikt. De sterke kopman Frank Rengenhart won duidelijk van Gerben Last en Gert Kobes, terwijl de wedstrijden van Gert (tegen Arnoud Meijer), Robert Jan van der Heijden (tegen Tycho Dekkers) én het dubbelspel krap met 3-2 werden gewonnen. Er moesten zelfs enkele wedstrijdpunten van de tegenstanders worden weggewerkt. De Zwollenaren mochten de handjes dus dichtknijpen met een 3-2 voorsprong bij de pauze.

Na de pauze was het een heel ander verhaal. Tafeltennis Zwolle stoomde door naar een 8-2 overwinning, waarbij zelfs geen enkele game meer werd verloren. Robert Jan versloeg in deze serie knap als enige de sterke Frank Rengenhart.

Tafeltennis, Tafeltennis Zwolle, Robert Jan van der Heijden, Gerben Last, Gert Kobes

Deel deze pagina:

Gerelateerd nieuws