Tafeltennis Zwolle sluit competitie goed af

| 28-11-2011

Tafeltennis Zwolle kan met een goed gevoel terugkijken op het slotweekeinde van de najaarscompetitie. Zowel de heren als de dames wonnen met respectievelijk 8-2 van Pecos 2 en 7-3 van Nijmegen.

De zege voor de heren van Tafeltennis Zwolle was er eentje zonder waarde. De ploeg kon geen kampioen meer worden, terwijl tegenstander Pecos 2 aan een punt genoeg had om niet te degraderen. Met 8-2 waren beide ploegen dan ook redelijk tevreden. Aan Zwolse kant kwamen de punten voornamelijk binnen via Gerben Last en Robert Jan van der Heijden, die beiden drie punten binnen sleepten. Bas Hergelink verloor tweemaal.

De dames van Tafeltennis Zwolle eindigen door de 7-3 zege op Nijmegen, dat al gedegradeerd was, op plaats vier. Echt soepel liep het niet bij de Zwolse formatie, maar de zege kwam nooit in gevaar. De punten werden gepakt door Sharon Hasselt (3), Heidi van Essen en Danielle de Jong (beiden 2). Handhaving was de doelstelling en daaraan voldeed het team. Ook in het nieuwe seizoen is handhaving het doel.

Tafeltennis, Tafeltennis Zwolle, Robert Jan van der Heijden, Gerben Last, Daniƫlle de Jong, Bas Hergelink

Deel deze pagina:

Gerelateerd nieuws