Tafeltennis Zwolle mag toch weer hopen

| 13-11-2011

Het eerste herenteam van Tafeltennis Zwolle maakt nog altijd kans op de titel in de eerste divisie. De Zwolse formatie won zaterdag de inhaalwedstrijd tegen TTCV Herwaarden met 1-9 en is koploper Avanti tot op drie punten genaderd. Hierdoor wordt de onderlinge confrontatie met Avanti volgende week zaterdag toch nog spannend.

In Veghel zette TT Zwolle een goede wedstrijd neer. Robert Jan van der Heijden bewees duidelijk dat hij zijn vormdip achter zich heeft gelaten. Gerben Last stak nog steeds in de vorm van het EK. En Bas Hergelink liet andermaal zien dat hij een aanwinst is voor het team. Voor de pauze was er nog sprake van een wedstrijd. Maakte Erwin Andriessen het Gerben lastig, maar won Gerben uiteindelijk wel. Zette Rober Jan gedecideerd Tim Tinus opzij. En moest Bas na vijf games Pascal van Gemert feliciteren. Vervolgens was het dubbel voor de achtste maal in successie voor Tafeltennis Zwolle. En won Gerben ook in drie games van het defensieve loopwonder Tinus.

Na de pauze denderde het Zwolse team door naar een 1-9 overwinning. Was er alleen in de wedstrijd tussen Bas Hergelink en Tim Tinus nog sprake van enige spanning. Uiteindelijk wist de 14-jarige speler van TT Zwolle met 4-11 in de vijfde game een goede wedstrijd winnend af te sluiten. Door dit resultaat blijft de competitie toch nog spannend en wordt de druk bij Avanti opgevoerd . Volgende week is de wedstrijd Avanti - TT Zwolle. De wedstrijd begint om 15.00 uur.

Tafeltennis, Tafeltennis Zwolle, Robert Jan van der Heijden, Gerben Last, Bas Hergelink

Deel deze pagina:

Gerelateerd nieuws