Tabonon viert jubileum met nieuw pand

| 18-08-2014

Vechtschool Tabonon viert op zaterdag 13 september haar 10-jarig jubileum met de opening van een nieuw pand. Daar waar de school eerst alleen was gevestigd in Holtenbroek, slaat het nu ook haar kampen op aan de Floresstraat. Burgemeester Henk Jan Meijer opent rond de klok van 12.00 uur de nieuwe locatie. “Daarna kunnen geïnteresseerden ons pand bekijken.”

Naast de opening van het nieuwe pand kunnen alle bezoekers ook deelnemen aan verschillende open trainingen. ’s Morgens verzorgen bekende vechters een kickboks- en MMA-clinic voor de leden van Tabonon, waarna er ’s middags vanaf 13.00 uur onder andere kickboks-, bootcamp- en MMA-trainingen worden gegeven. De dag wordt om 14.00 uur afgesloten met yoga. “Iedereen die mee wil doen, kan zich op 13 september melden op onze nieuwe locatie. Onder het genot van een hapje en een drankje kan men ons nieuwe pand bekijken, waarna de open trainingen beginnen.”

MMA voor vrouwen
Niet alleen opent Tabonon op 13 september haar nieuwe pand, ook komt de vechtschool met een nieuwe formule voor dames. Normaliter wordt de discipline MMA - beter bekend als free fight - vooral beoefend door mannen, maar in Zwolle krijgen nu ook de dames een kans. Op vrijdag 22 augustus om 19.00 uur start de Zwolse vechtschool met een MMA-trainingsuur, speciaal voor dames. “We merken dat veel vrouwen nieuwsgierig zijn naar MMA, maar begrijpen ook dat niet iedere vrouw zit te wachten op een gevecht met een man. Met het nieuwe trainingsuur wordt aan de vraag naar speciale MMA-trainingen voldaan”, zegt trainster Trudy van der Stouwe.

Vechtsporten, Tabonon Zwolle

Deel deze pagina:

Gerelateerd nieuws