Tabonon opent vechtsportschool in Raalte

| 12-01-2017

Vechtsportschool Tabonon krijgt uitbreiding. In Zwolle is Tabonon al veertien jaar lang een begrip, maar per februari 2017 krijgt het ook een locatie in Raalte. Daar wordt in eerste instantie gestart met kickboksen en personal training. Daphne van Vilsteren, geboren en getogen in Raalte, wordt de eindverantwoordelijke van het nieuwe onderkomen.

Tabonon heeft de laatste jaren een enorme groei doorgemaakt. Zo werd er op de hoofdlocatie uitgeweken naar een groter pand, kwam er een tweede locatie in Stadshagen, waren er trainingen in Staphorst, Vollenhove en Meppel en werd het lesaanbod regelmatig uitgebreid. In totaal heeft de professionele sportschool ruim vijfhonderd leden en ook de locatie in Raalte is al populair. Nog voor de start zijn er al dertig aanmeldingen. “Daphne van Vilsteren wordt de eindverantwoordelijke. Zij is afgestudeerd kickbokstrainer, MWD-er en opgegroeid in Raalte. Zij en het team van Tabonon gaan dit samen tot een succes maken”, laat de vechtsportschool weten.

In Raalte wordt er in eerste instantie gestart met kickboksen en personal training, later komen daar bootcamp, boksen en MMA bij. Daarnaast staan er onder andere speciale trainingen voor dames, zaktrainingen, gevorderden trainingen en trainingen voor de jeugd op de rol. In deze jeugdlessen wordt het kickboksen spelenderwijs aangeleerd. “Waarom mensen moeten komen trainen? Heel simpel. Vechtsport is een geweldige uitlaatklep en het is een work-out voor je hele lichaam. Door de trainingen leer je voor jezelf op te komen, sta je steviger in je schoenen en zit je daardoor lekkerder in je vel”, is Hanieh Kamran, eigenaresse van Tabonon, duidelijk.

Vechtsporten, Tabonon Zwolle, Hanieh Kamran

Deel deze pagina:

Gerelateerd nieuws