Tabonon ontvangt twee wereldkampioenen

| 15-03-2019

Andy Souwer en Oliver Geddes, wereldkampioenen kickboksen en Braziliaans jiu-jitsu, zijn op zaterdag 23 maart aanwezig bij de opening van de nieuwe locatie van Tabonon in Westenholte. Burgemeester Henk Jan Meijer neemt de openingshandeling voor zijn rekening en de twee wereldkampioenen geven seminars.

De nieuwe locatie van Tabonon Kickboksen & MMA staat in Westenholte en op zaterdag 23 maart wordt de locatie voor het eerst officieel gebruikt. De dag start om 8.30 uur met een seminar voor gevorderde kickboksers, die onder leiding staat van Andy Souwer. Een half uur later is er een seminar Braziliaans jiu-jitsu en die wordt gegeven door Oliver Geddes. Daarnaast staat Souwer ook nog klaar voor de beginners, die van 10.00 tot 11.30 uur een seminar kunnen volgen.

Als de seminars zijn afgerond, gaat burgemeester Henk Jan Meijer om 12.00 uur de nieuwe locatie officieel openen. De rest van de dag staan er diverse activiteiten voor kinderen en volwassenen op het programma. Zo is er een carrousel, waarin bezoekers gratis kennis kunnen maken met het sportaanbod van Tabonon. In rondes van 45 minuten kunnen zij proeven van kickboksen, krachttraining, personal training, MMA, worstelen en Braziliaans jiu-jitsu. Ook zijn er demo's voor belangstellenden die zich niet direct in het zweet willen werken.

Vechtsporten, Tabonon Zwolle

Deel deze pagina:

Gerelateerd nieuws