Tabonon houdt kickboksgala in Het Anker

| 01-12-2015

Sportschool Tabonon organiseert in samenwerking met vechtsportbedrijf RINGS op zondag 13 december een kickboksgala in Het Anker in Westenholte. Tijdens het gala staan er zowel kickboks- als MMA-partijen op het programma, die voldoen aan alle voorwaarden van het NOC*NSF. “Veel Zwollenaren gaan de magische ring betreden. In totaal komen er veertien in actie”, zo meldt de vechtsportschool.

Hanieh Kamran, eigenaresse van Tabonon, is niet over één nacht ijs gegaan bij het organiseren van het gala. Als geen ander weet zij dat deze sport de laatste tijd onder een vergrootglas heeft gelegen. Maar nu de nieuwe regelgeving is vastgesteld durft zij het initiatief te nemen voor een evenement. “Het gala in sporthal Het Anker moet een visitekaartje voor onze sportschool worden. Daarom ben ik de samenwerking met RINGS aangegaan. Een bedrijf dat door het gehele land met succes deze gala’s organiseert. Het verloop van het gala wordt bepaald door de sportscholen en vechters die deelnemen en daarom zijn wij secuur te werk gegaan bij het versturen van de uitnodigingen”, vertelt de organisator.

In totaal komen er 13 december liefst veertien Zwolse vechters in actie. Een groot deel van die vechters maakt zijn of haar debuut in de ring en dat maakt het allemaal extra spannend. Kamran is vol vertrouwen. “Deze sport kent eigenlijk geen verliezers. Het maken van een gevecht voor een groot publiek is al een overwinning op zich.” De kaartverkoop is inmiddels gestart en verloopt goed. Toeschouwers kunnen kiezen uit normale entreekaarten, maar ook is het mogelijk om de verrichtingen in de ring van heel dichtbij te volgen. Hier heeft Tabonon ‘Silver Seats’ en VIP-tafels voor in de aanbieding. Kaarten zijn verkrijgbaar bij de sportschool zelf.

Sporthal Het Anker, Kickboksen, Vechtsporten, Tabonon Zwolle

Deel deze pagina:

Gerelateerd nieuws