Tabonon begint sterk aan NK Grappling

| 24-04-2017

Twee leden van vechtsportschool Tabonon zijn zaterdag op prima wijze begonnen aan het NK Grappling. Teus Lammertsen en Ellen van de Hoek bemachtigden een derde plek, terwijl Ruben Drost en Josh Lucas in de open klasse een pittige eerste dag beleefden. Zij waren niet opgewassen tegen hun tegenstanders. “Wat niet is, kan nog komen”, laat Tabonon weten.

Het NK Grappling bestaat uit drie toernooidagen, waarvan zaterdag de eerste op het programma stond. Lammertsen vocht zijn eerste grapplingtoernooi en haalde direct een derde plaats binnen. Van de Hoek draaide mee in de open klasse, waarin zij drie van de vijf partijen wist te winnen. Ruben Drost en Josh Lucas deden mee in de gevorderden klasse en daarin was het niveau ontzettend hoog. Beide mannen konden geen potten breken, maar hebben nog twee toernooidagen om wel succes bij elkaar te vechten. “Het was een mooie krachtmeting en op het volgende toernooi zullen we er sterker staan”, zo luidt het bericht van de vechtsportschool.

Gala Delfzijl
Een dag na het NK Grappling was het de beurt aan Ahmad Gholamzadeh Neghabi en Floris van der Blom. Zij vochten in Delfzijl op het MSN Fight Gala en Gholamzadeh Neghabi boekte daar succes. Hij vocht zijn tweede wedstrijd in de klasse voor nieuwelingen en wist wederom te winnen. Na 45 seconden besloot de scheidsrechter het gevecht te beëindigen in verband met een technische knock-out. Voor Van der Blom was er geen succes. Na drie rondes MMA bleek zijn tegenstander meer punten te hebben gemaakt.

Kickboksen, Vechtsporten, Tabonon Zwolle

Deel deze pagina:

Gerelateerd nieuws