Sylvia Smit in selectie Oranjevrouwen

| 13-10-2011

FC Zwolle-aanvalster Sylvia Smit is door bondscoach Roger Reijners opgenomen in de selectie van het Nederlands vrouwenelftal voor de EK-kwalificatiewedstrijden tegen Kroatië en Engeland. Donderdag 27 oktober staat het duel tegen Engeland in Zwolle op het programma. De aftrap in het FC Zwolle Stadion is om 19.30 uur.

Van de in totaal zeven kwalificatiegroepen plaatsen de groepswinnaars en de beste runner-up zich direct voor het EK, dat in juli 2013 plaats heeft in Zweden. De overige zes nummers twee spelen op 20/21 en 24/25 oktober 2012 play-offwedstrijden om de laatste drie EK-tickets. In totaal nemen twaalf landen, inclusief het gastland, deel aan UEFA Women’s EURO 2013.

Inmiddels zijn voor de interland van het Nederlands vrouwenelftal tegen Engeland 3.500 kaarten verkocht. Kaarten voor het duel zijn verkrijgbaar via TicketBox, onsoranje.nl en de administratie van FC Zwolle. Ga voor meer info naar www.onsoranje.nl of www.fczwolle.nl. Op de wedstrijddag zijn de kassa’s van het FC Zwolle Stadion vanaf 18.00 uur geopend. Hoofdtribune: 7,50 euro. Overige tribunes: 5 euro. Groepen (vanaf tien personen): 4 euro.

FC Zwolle, FC Zwolle Stadion, Oranje, Nederlands elftal, Sylvia Smit

Deel deze pagina:

Gerelateerd nieuws