Swol hangt Yelloo Sportfoto in nieuw bad

| 15-12-2011

Francin Hoefmans, winnaar van de Yelloo Sportfoto van de Maand oktober, heeft woensdag in het Zwolse Hanzebad haar prijs in ontvangst genomen. Uit handen van Klaas Kragt, commercieel manager van Yelloo, kreeg Francin een uitvergroting van haar foto op doek, mooi gespannen in een steigerframe. Naast Francin was onder andere ook Swol-zwemmer Wouter Oversteegen, die op de foto staat afgebeeld, van de partij bij de prijsuitreiking.

Op de foto is Wouter te zien in een winnende race op de vlinderslag. De foto is op 1 oktober 2011 genomen tijdens de eerste competitiewedstrijd in de districtspoule (D1) in Hardenberg, waar Swol prima presteerde. Wouter Oversteegen, één van de beste zwemmers van Swol, won toen op de 100 meter vlinderslag met een verbetering van zijn persoonlijke record van 1.12.98 naar 1.07.67. “Fantastisch dat deze foto heeft gewonnen”, vertelt Francin. “De foto komt voorlopig te hangen in het Aa-bad, maar is natuurlijk bestemd voor in het nieuwe zwembad.”

Heb jij ook een mooie foto gemaakt van een sportieve activiteit in Zwolle (of omgeving)? Aarzel dan niet om deze in te sturen! Wie weet wordt jouw bijdrage dan wel als winnaar van de maand december gekozen. Dus ga snel naar ‘Yelloo Sportfoto van de Maand’ en stuur jouw foto in. Veel succes!

Swol 1894, Zwemmen, Yelloo Sportfoto van de Maand

Deel deze pagina:

Gerelateerd nieuws

Swol 1894, Zwemmen, Yelloo Sportfoto van de Maand