SVM-toernooi verder onder nieuwe naam

| 12-05-2015

Het jaarlijkse Sander van Maastricht-toernooi gaat verder als het WVF-toernooi. De organisatoren hebben besloten na vijf jaar een andere koers te varen en het toernooi de naam van de vereniging mee te geven. Het toernooi staat onder de supervisie van Robbie van Ankum en Merijn Kok. “We willen er een gezellige familiedag van maken en nodigen iedereen uit om een kijkje te nemen”, meldt Van Ankum.

© Hayder Al Shaboot

Plaats van handeling voor het toernooi is uiteraard sportpark De Weide Steen van WVF. Het toernooi heeft dezelfde opzet als het Sander van Maastricht-toernooi, dat in het leven werd geroepen voor de in 2009 overleden Sander van Maastricht. De achttien deelnemende ploegen beginnen om 9.30 uur met de eerste wedstrijden, die worden gespeeld in drie poules van zes. Daarbij is er ook dit jaar weer een vrouwencompetitie. “Doel is om het vrouwenvoetbal verder onder de aandacht te brengen. Zij strijden in twee poules om de prijzen”, zo laat de organisator weten.

Naast het toernooi is er voor iedereen nog het nodige vertier. Kinderen kunnen zich laten schminken, er is een springkussen aanwezig en het nieuwe terras wordt omgetoverd tot een heuse ‘biergarten’. “Daardoor barst het feest eerst buiten los, waarbij de muzikale omlijsting wordt verzorgd door Powerforce. Het wordt ongetwijfeld weer een toptoernooi met een spetterend feest als afsluiting”, zegt Van Ankum.

Voetbal, WVF, Sportpark De Weide Steen

Deel deze pagina:

Gerelateerd nieuws