SVI toont herstel na nederlaag in Rijssen

| 21-12-2016

De zaalvoetballers van SVI hebben maandag herstel getoond na de eerdere nederlaag tegen Excelsior ’31. Vrijdag werd er in Rijssen nog met 8-6 verloren, maar maandag was de Zwolse ploeg met 5-4 te sterk voor ZSW/DPN. Michel van Heerde was met twee treffers de grote man en hielp SVI daarmee naar een zevende plaats in de topklasse.

Bij Excelsior ’31 ging SVI nog onfortuinlijk onderuit. In een waar spektakelstuk bleven de Zwollenaren constant in het spoor van hun opponenten, maar uiteindelijk lukte het niet om te winnen. Na een 7-3 achterstand werd het nog wel 7-6, maar de discutabele 8-6 bracht de beslissing. Maandag kwam SVI wel tot een overwinning. Door goals van Jos van Dijk, Joshua Agteresen en Michel van Heerde was het bij rust 3-2 en na de rust haalde SVI het volle pond binnen. Een stift van Van Heerde bracht de ploeg op 4-2 en een treffer van Gerwin Kelder hielp SVI aan een beslissende marge. Even voor tijd werd het nog wel 5-4, maar het lukte ZSW/DPN niet meer om langszij te komen. Zo sluit SVI het succesvolle kalenderjaar als nummer zeven af.

Hoofdklasse G
De overige Zwolse zaalvoetbalteams doen het ook niet onaardig. In de hoofdklasse G spelen iFC Donaci, WRZV Zwolle en SVI 2 en daarin is Donaci na elf wedstrijden de koploper. De ploeg verzamelde tot dusver 27 punten, maar voelt de hete adem van ZVV Ede in de nek. Met nog een wedstrijd tegoed heeft de concurrent slechts één punt minder. Debutant WRZV Zwolle bemachtigde in de eerste seizoenshelft een keurige plaats in de middenmoot. Na tien gespeelde wedstrijden staat WRZV op een zesde plaats. Het tweede team van SVI heeft het een stuk lastiger. Uit elf wedstrijden haalde de ploeg negen punten en daarmee staat het op plaats elf.

Voetbal, SVI, Zaalvoetbal, iFC Zwolle, WRZV Zwolle

Deel deze pagina:

Gerelateerd nieuws