SVI start in zomer met voetbaldagen

| 05-03-2014

Voetbalvereniging SVI organiseert van maandag 11 tot en met woensdag 13 augustus de eerste editie van de Zwolse Voetbaldagen. Het initiatief is de opvolger van de KNVB-voetbaldagen, die eerder al bij SVI werden gehouden. De KNVB heeft de organisatie echter overgedragen aan de voetbalverenigingen. “SVI gaat graag verder met deze dagen vol plezier en voetbal”, zegt mede-organisator Marc Veldman.

Al vele jaren organiseerde SVI in samenwerking met de KNVB de KNVB-voetbaldagen. Nu de voetbalbond zich niet meer met de organisatie bemoeit, gaat SVI alleen verder. Onder de naam Zwolse Voetbaldagen kunnen F-, E- en D-pupillen drie dagen lang voetballen op sportpark De Siggels. “Onder leiding van gediplomeerde trainers krijg je drie dagen lang allerlei leuke voetbalactiviteiten voorgeschoteld”, aldus Veldman. “Denk hierbij aan techniekvormen, partijvormen en circuittrainingen. Alle oefeningen zijn gericht op plezier en ontwikkeling, je wordt dus echt een betere voetballer.”

De Zwolse Voetbaldagen vinden plaats van 11 tot en met 13 augustus en worden gehouden op sportpark De Siggels in Zwolle-Zuid. De kosten voor deze drie dagen zijn 89,50 euro. “Daar krijg je, naast trainingen, begeleiding en een lunch, ook een fraai tenue en een bal voor”, zegt Veldman. Opgeven kan via voetbaldagenno@spmvvsvi.nl. In de mail moet je naam, adres, woonplaats, geboortedatum, telefoonnummer, vereniging en team staan. Vervolgens ontvang je een bevestiging van je inschrijving en informatie over deelname en de betaling. “Doe dit snel, want er is sprake van een deelnemerslimiet. Vol is vol.” Meer informatie over de Zwolse Voetbaldagen kun je vinden op www.vvsvi.nl of via Twitter.

Voetbal, SVI, KNVB, Sportpark De Siggels, Zwolse Voetbaldagen

Deel deze pagina:

Gerelateerd nieuws