SVI organiseert twaalfde Hanze Trophy

| 15-04-2014

Voetbalvereniging SVI organiseert komend paasweekend in samenwerking met Euro-Sportring voor de twaalfde keer de Hanze Trophy. Op de velden van sportpark De Siggels strijden jeugdteams uit Nederland, Duitsland, België, Denemarken en Frankrijk om de felbegeerde toernooiwinst. In totaal komen er ruim vijftig teams in actie op de velden van SVI.

© Hans Smit - Zwolleinbeeld.nl

De deelnemers komen uit diverse landen en daarom is de toernooicommissie van de Zwolse vereniging er veel aan gelegen om een goede gastheer te zijn. “Om alle deelnemers goed te kunnen ontvangen wordt er op het sportpark een grote feesttent geplaatst. Wij vinden het belangrijk dat het toernooi in een ongedwongen sfeer kan plaatsvinden”, meldt de organisatie. De eerste poulewedstrijden beginnen op zaterdag om 8.30 uur, terwijl zondag de finalewedstrijden worden gespeeld. Uiteindelijk worden dan rond de klok van 17.00 uur de prijzen uitgereikt.

Niet alleen is er op De Siggels internationaal jeugdvoetbal te zien, ook wordt er gezorgd voor de nodige andere activiteiten. Zo is er tijdens de wedstrijden een DJ aanwezig, die het geheel muzikaal gaat omlijsten. Naast het toernooi speelt het eerste elftal van SVI op zaterdag ook nog de belangrijke competitiewedstrijd tegen titelconcurrent Hardenberg ’85. Die wedstrijd begint vanwege de Hanze Trophy om 17.00 uur.

Voetbal, SVI, Hanze Trophy, Sportpark De Siggels

Deel deze pagina:

Gerelateerd nieuws