SV Zwolle van start met zaterdagvoetbal

| 16-05-2018

Voor volwassen amateurvoetballers is met ingang van het seizoen 2018-2019 ook mogelijk om te voetballen bij SV Zwolle. Daarvoor is de (zondag)club op zoek naar nieuwe leden. Daarnaast is er op zondag ook nog genoeg ruimte voor nieuwe talenten, oude bekenden en onontdekte vedettes.

© Hans Smit - Zwolleinbeeld.nl

“Er is behoefte aan zaterdagvoetbal”, vertelt SV Zwolle voorzitter Wim van Enteren. “Als vereniging willen we ons niet beperken tot het alledaagse. We willen meer faciliteren.” En dus wordt er vanaf komend seizoen ook op zaterdag herenvoetbal gespeeld. “Stilstand is voor de toekomst niet goed, als vereniging moeten we daar op een creatieve manier mee omgaan.” Voor SV Zwolle is de doorstroming van de jeugd naar het seniorenvoetbal belangrijk. Met het aanbieden van zaterdagvoetbal wil de club dat de stap naar de senioren kleiner wordt.

Van Enteren: “Ik vind het belangrijk dat de jeugd bij de club betrokken blijft. We moeten innoveren, zorgen dat je een levendige vereniging blijft waar alles mogelijk is.” Prestatievoetbal blijft op zondag. Het zaterdagvoetbal wordt gespeeld door liefhebbers van het spelletje, in combinatie met gezelligheid.

Voetbal, SV Zwolle

Deel deze pagina:

Gerelateerd nieuws