SV Zwolle in de ban van vrouwenvoetbal

| 30-05-2017

SV Zwolle houdt samen met Stichting Sportpark Marslanden op woensdag 14 juni (14.30 uur) een voetbaltoernooi speciaal voor meiden. Tijdens dit toernooi kunnen meiden tussen de 8 en 10 jaar strijden om een ticket voor deelname aan het provinciale kampioenschap, gehouden in het kader van het EK voetbal voor vrouwen.

© Hans Smit - Zwolleinbeeld.nl

In juli en augustus is Nederland gastheer voor het EK voetbal voor vrouwen en daarom staat er een landelijk toernooi voor meiden op het programma. De gemeente Zwolle mag één team afvaardigen naar het provinciale jeugdtoernooi in Deventer. Meiden uit de groepen 5 en 6 van het basisonderwijs (8 tot en met 10 jaar) kunnen zich aanmelden in teams, om zo een ticket te verdienen voor de halve finale. “Door deel te nemen maak je misschien wel kans om op 21 juni mee te doen in Deventer en daarna wellicht actief te zijn in de finaleronde op 8 juli in Enschede”, melden de organisatoren van het Zwolse toernooi. Er wordt gespeeld in teams van drie en per team wordt er om een begeleider gevraagd.

“Aanmelden voor het toernooi kan via www.sportparkmarslanden.nl en kijk dan bij de nieuwsberichten. Daar staat een aanmeldsysteem. Ook kun jij je inschrijven via de aanmeldformulieren die zijn uitgedeeld op de verschillende basisscholen of door te mailen naar verenigingscoachno@spmsportparkmarslanden.nl. De teams voetballen drie tegen drie en per team is het toegestaan om maximaal zes meiden in te schrijven. Bij het aanmelden is het belangrijk om ook de naam en contactgegevens van de begeleider te noemen. De inschrijving is open tot en met vrijdag 9 juni.”

Voetbal, SV Zwolle, Sportpark Marslanden

Deel deze pagina:

Gerelateerd nieuws