SV Tyfoon zoekt aanwas voor jeugdteam

| 07-03-2012

Het jongensteam A1 van handbalvereniging SV Tyfoon is op zoek naar jongens in de leeftijd van 14 tot en met 18 jaar die wel eens kennis willen maken met de handbalsport. Het team bestaat nu uit elf enthousiaste jongens uit Zwolle, Hattem en omgeving, maar dat aantal wil de handbalvereniging graag zien groeien. Geïnteresseerden krijgen de kans om een aantal keer mee te trainen met het team om zo kennis te maken met de sport.

Handbal is niet zo vaak te zien op tv en daardoor is het een relatief onbekende sport in Nederland. “Het spel is snel, je bent zowel verdediger als aanvaller en er mag onbeperkt gewisseld worden. Hierdoor krijgt iedereen voldoende kans om mee te doen aan de wedstrijd en doelpunten te maken”, laat de handbalvereniging weten. Vanuit vele dorpen en steden komen er jongens naar Zwolle om te handballen. De leden van het team komen onder andere uit Zwolle, Hattem, Hattemerbroek, Hasselt en zelfs uit Marknesse in de Noordoostpolder.

Heb je interesse voor de sport en het team? Ga dan gerust een paar keer meetrainen op dinsdag van 19.00 tot 21.00 uur in het Bewegingshuis in Stadshagen of vanaf april buiten op sportpark Het Hoge Laar in Zwolle. Op donderdag kan er van 18.30 tot 19.30 uur worden meegetraind in De Marke in Hattem. Voor meer informatie kun je kijken op www.svtyfoon.nl of bellen met Willy Borst (038-4449403) of Monique ten Hoeve (038-4221620).

Handbal, SV Tyfoon

Deel deze pagina:

Gerelateerd nieuws