SV Tyfoon houdt ledenwerfactie in april

| 27-03-2013

Handbalvereniging SV Tyfoon is op zoek naar nieuwe leden. In de maand april houdt Tyfoon daarom een actie, om zodoende nieuwe leden te werven. “In april mogen mensen onder andere vier weken gratis meetrainen. Zo krijgt iedereen de kans om kennis te maken met de handbalsport”, laat secretaris Alfred Stegeman weten.

Het Nederlands Handbal Verbond wijzigt met ingang van het seizoen 2013-2014 de competitie-indelingen in het handbal. Waren er eerder grote leeftijdsverschillen binnen teams, nu zijn de leeftijdsindelingen te vergelijken met die in het voetbal. “We hebben jeugdteams voor jongens en meisjes van 6 tot en met 18 jaar, er is een herenteam en een dames recreantenteam. Daarnaast willen we graag een nieuw damesteam zien te vormen”, zegt Alfred Stegeman. Naast de gratis trainingen krijgen geïnteresseerden in april ook de kans om mee te spelen in wedstrijden. “Dit is zonder verdere verplichtingen”, zegt de secretaris van Tyfoon.

Handbal is zowel in de winter als in de zomer te beoefenen. “De trainingen in het buitenseizoen vinden plaats op sportpark Het Hoge Laar, tijdens het binnenseizoen trainen we in het Bewegingshuis in Stadshagen. Ook hebben we trainingen in Hattem, die zijn in sporthal De Marke”, aldus Stegeman. Geïnteresseerden kunnen de website raadplegen, mailen naar secretarisno@spmsvtyfoon.nl of bellen naar Monique ten Hoeve (038-4221620) of Ronald Maasman (06-21840044).

Handbal, SV Tyfoon

Deel deze pagina:

Gerelateerd nieuws