Survivalrun Doorn levert THOR prijzen op

| 26-11-2018

Hanneke van den Belt en Thom van Cappellen van THOR Zwolle hebben afgelopen weekend prijzen in de wacht gesleept in Doorn. Van den Belt zette de 8 kilometer in de recreatieve klasse op haar naam, terwijl Van Cappelen tweede werd op de middellange survivalrun.

Hanneke van den Belt kwam in actie op zaterdag en presteerde boven verwachting goed. Na een goed opgebouwde race kwam ze als eerste vrouw over de streep. Niels Wieringa kwam op de korte survivalrun tot een zestiende plaats. Naast Van den Belt en Wieringa kwamen er op de zaterdag in Doorn ook THOR-jeugdleden in actie. Tjeerd Vissers deed voor de tweede keer mee aan een wedstrijd en snelde naar de negende plaats, kort gevolgd door Thijs Weedage. Hij werd elfde.

Op zondag stond de middellange survivalrun, die ging over 13 kilometer, op het programma. De deelnemers kregen zestig verschillende hindernissen voor de kiezen en de strijd om de zege ging vanaf de eerste hindernis tussen Thoriaan Thom van Cappellen en Jesse de Heer. De winst ging uiteindelijk nipt naar laatstgenoemde, waardoor Van Capellen genoegen moest nemen met een tweede plaats.

Survival, THOR Zwolle, Thom van Cappellen

Deel deze pagina:

Gerelateerd nieuws