Supportersavond FC Zwolle op 21 januari

| 17-01-2010

Supportersclub FC Zwolle houdt op donderdag 21 januari voor de tweede keer dit seizoen een supportersbijeenkomst in het Jupiler Supporterscafé. Tijdens de bijeenkomst stelt de nieuwe trainer Art Langeler zich ook voor en vertelt hij over zijn verwachtingen voor de tweede seizoenshelft. Daarnaast zal Claus Boekweg of Jaap Stam een terugblik doen op de afgelopen maanden.

De situatie van FC Zwolle is de laatste tijd regelmatig in de media geweest. Voorzitter Adriaan Visser zal een presentatie geven over de gang van zaken en hij geeft op zowel beleidsmatig als financieel gebied uitvoerig uitleg. Ook zal hij vragen van de supporters beantwoorden. Dit alles wordt gedaan omdat het nieuwe bestuur van FC Zwolle aan de supporters en de supportersclub heeft beloofd om zoveel mogelijk transparantie binnen de club na te streven

Zowel FC Zwolle, dat haar volledige medewerking aan de bijeenkomst heeft verleend, als de Supportersclub hoopt dat er veel supporters aanwezig zullen zijn. Deze avond, aanvang om 19.30 uur, is de uitgelezen mogelijkheid om alles te weten te komen over het wel en wee bij FC Zwolle. De eerste supportersbijeenkomst was goed bezocht en een groot succes.

Voetbal, FC Zwolle, Supportersclub PEC Zwolle

Deel deze pagina:

Gerelateerd nieuws