Succesvolle thuiswedstrijd voor teams SAZ

| 04-02-2019

Met vijf gouden medailles, twee zilveren medailles en een nette zevende plek kan Sportacrobatiek Zwolle (SAZ) terugkijken op een geslaagde plaatsingswedstrijd. Deze eerste plaatsingswedstrijd in de aanloop naar het NK werd gehouden in de Zwolse Stilohal, dus het was een heuse thuiswedstrijd voor de acht deelnemende teams van SAZ.

De wedstrijddag in de Stilohal werd georganiseerd door Sportacrobatiek Zwolle en dat inspireerde de eigen teams klaarblijkelijk, want er werden mooie resultaten behaald. Zo wisten Luca Bult en Emma Troost een gouden plak in de wacht te slepen bij de D-senioren. De tweede plaats in dezelfde categorie ging naar de clubgenoten Bente Radewalt en Meike Heerkes. De Zwolse groep D-junioren, bestaande uit Sari Otten, Julia Veen en Floor Groothedde, wist ook een podiumplek te bemachtigen. Het SAZ-drietal werd tweede.

Bij de C-senioren beklommen Esther van Zuijlenkom en Kirsten Hoogstra gezamenlijk het hoogste ereschavot van het podium. Naast dit duo kwamen er ook twee teams van SAZ in actie bij de C-senioren. Romy van der Kolk, Babette Kuiper en Layre Dijkstra werden in deze categorie fantastisch eerste. En Alysha van Limburg, Carmen Visser en Lize Broekhart werden netjes zevende. Verder kregen de C-junioren Meike Sikma en Roos van Dalfsen het goud omgehangen. En datzelfde geldt voor Janae Beumer, Desi Giebels en Renèe Koetsier. Als groep wisten zij bij de C-junioren het goud te pakken.

Stilohal, Sportacrobatiek Zwolle, Acrogym

Deel deze pagina:

Gerelateerd nieuws