Succesvolle start voor SV Zwolle Handbal

| 13-10-2015

Zowel de dames als de heren van SV Zwolle Handbal zijn op prima wijze begonnen aan de competitie. De vrouwen wonnen zondag hun tweede wedstrijd met liefst 8-32 van promovendus Holten, terwijl ook de mannen tot een zege kwamen. Zij speelden hun eerste competitiewedstrijd en waren met 18-23 te sterk voor The Flyers 2.

© Hans Smit - Zwolleinbeeld.nl

De handbalsters hadden zondag werkelijk geen kind aan Holten. De promovendus speelde vorig seizoen nog tegen het tweede team van SV Zwolle en dat was goed te merken. De eerste twee punten waren nog wel voor Holten, maar vervolgens greep Zwolle de macht. Ieder foutje van de tegenstander werd vakkundig afgestraft en dat resulteerde via een 2-6 voorsprong in een 5-13 ruststand. In het tweede bedrijf werd het verschil nog duidelijker gemaakt. SV Zwolle wist het tempo hoog te houden en gaf Holten geen enkele kans. De thuisploeg kwam na de onderbreking tot slechts drie punten, terwijl de Zwollenaren er op los bleven scoren. De teller stokte uiteindelijk bij 8-32.

De heren van SV Zwolle waren zondag eveneens succesvol. Zij begonnen de competitie met een uitwedstrijd bij The Flyers 2 en boekten direct een overwinning. In Wijchen ontstond er een spannend duel, waarin Zwolle uiteindelijk de sterkste bleek. The Flyers kwam prima mee met de bezoekers, maar moest uiteindelijk toch haar meerdere erkennen: 18-23. Aankomende zondag (11.00 uur) spelen de heren thuis tegen UGHV 2, terwijl de dames op zaterdagavond op bezoek gaan bij Overwetering. Dat duel begint om 19.00 uur.

Handbal, SV Zwolle Handbal

Deel deze pagina:

Gerelateerd nieuws