Succesvol weekend voor SAZ in De Panne

| 13-01-2019

Zes teams van Sportacrobatiek Zwolle (SAZ) hebben dit weekend met succes deelgenomen aan de Zeestern Trials in het Belgische De Panne. De Zwolse sportacrobaten namen ter voorbereiding op het nieuwe seizoen deel aan deze drukbezochte internationale wedstrijd.

Aangemoedigd door een grote groep meegereisde ouders wist het duo Meike Sikma en Roos van Dalfsen bij de C-junioren een gouden plak in de wacht te slepen. Het trio Renée Koetsier, Jenae Beumer en Desi Giebels (C-junioren) viel met een vierde plaats net naast het podium. De C-senioren Esther van Zuijlekom en Kirsten Hoogstra werden als duo knap vijfde. En het C-seniorentrio Layre Dijkstra, Babette Kuiper en Romy van der Kolk bemachtigden een keurige vierde plek.

Verder lieten de A-pupillen Carmen Holster en Inger Rijke zien dat zij na het nodige blessureleed weer op de goede weg zijn. Het duo eindigde als elfde. En tot slot was er nog een podiumplek voor het A-pupillentrio Dafne Koster, Sanne van Dalfsen en Indy Palsma. In een enorm groot deelnemersveld werd het SAZ-trio derde. “Het was een mooi weekend met prachtige resultaten. Dit belooft wat voor aankomend seizoen”, aldus de trotse coaches Bente Berendsen en Manon Kloosterman en jurylid Suzanne Mondria. Laatstgenoemde volgde in De Panne alles vanachter de jurydesk.

Sportacrobatiek Zwolle, Acrogym

Deel deze pagina:

Gerelateerd nieuws