Strijd om Dreamteam spannend en open

| 11-06-2012

Het Dreamteam van het Zwols Kampioenschap Voetbal voor A1-junioren wordt gevarieerder dan ooit. Het ziet er namelijk naar uit dat zeven van de negen clubs minimaal één speler aan het Dreamteam zullen leveren. Na de finale tussen Be Quick ’28 en ZAC wordt de samenstelling bekendgemaakt. Dat duel wordt dinsdag om 20.00 uur gespeeld op sportpark De Weide Steen van WVF. Om 18.30 starten de wedstrijden om plaatsen drie tot en met acht.

© Annet van Raalten

Alle spelers worden tijdens iedere wedstrijd beoordeeld door trainers en coaches van de eerste elftallen van de Zwolse voetbalclubs. Aan de hand van een scoreformulier wordt beoordeeld op omschakeling, snelheid/fysiek en op technisch gebied. De vijftien beste spelers van het toernooi bemachtigen uiteindelijk een plekje in het Dreamteam. Zij spelen dinsdag 2 oktober 2012 een wedstrijd in het stadion van Zwolle tegen PEC Zwolle A1. Het Dreamteam zal in die wedstrijd worden geleid door eredivisietrainer Art Langeler.

VV Berkum, Voetbal, Be Quick ’28, ZAC, SVI, WVF, Zwolsche Boys, CSV ‘28, SV Zwolle, HTC, Sportpark De Weide Steen, Zwols Kampioenschap Voetbal

Deel deze pagina:

Gerelateerd nieuws