Streep door Olde Zakk’n Toernooi 2012

| 24-05-2012

Het Olde Zakk’n Toernooi, dat jaarlijks op de velden van CSV ’28 wordt gehouden, gaat dit jaar niet door. Dat heeft de organisatie - van het voetbaltoernooi voor oud eerste-elftalspelers (minimaal 35 jaar) - woensdagavond besloten. “Ondanks dat wij het wedstrijdprogramma voor zaterdag 2 juni al klaar hadden, hebben wij helaas toch moeten besluiten dat het Olde Zakk’n Toernooi niet doorgaat.”

“Vanwege uiteenlopende redenen hebben deze week toch nog een aantal verenigingen zich teruggetrokken, waardoor er een te smalle basis is om nog verder te gaan”, aldus de organisatoren Hans van der Beek, John Balster, Han Stolte en Bert van Rijssen. “Wij zullen volgend jaar, wellicht in een andere opzet, dit toernooi gewoon weer oppakken. Voor nu willen wij als organisatie nog graag een compliment maken aan de ‘kleinere’ verenigingen Dieze West en Storica, die het wel voor elkaar kregen dit jaar een team af te vaardigen. Wij hopen alle teams volgend jaar weer te mogen begroeten.”

Ook voor Sportief Zwolle is de afgelasting een kleine domper. Er was immers al gestart met het maken van een serie interviews, om in de aanloop naar het toernooi te plaatsen op www.sportiefzwolle.nl. Hieronder volgen een aantal foto’s die reeds waren gemaakt.

© Hans Smit - Zwolleinbeeld.nl
© Hans Smit - Zwolleinbeeld.nl
© Hans Smit - Zwolleinbeeld.nl
© Hans Smit - Zwolleinbeeld.nl
Voetbal, CSV ‘28, Sportpark De Verbinding, Olde Zakk’n Toernooi

Deel deze pagina:

Gerelateerd nieuws