Storica ontloopt Be Quick en Dieze West

| 26-11-2015

Titelverdediger HFC Storica ontloopt eind december in de poulefase van het Jo van Marle zaaltoernooi Be Quick ’28 en Dieze West. De regerend zaalkampioen begint de komende editie in poule B, waarin ook CSV, Edon, SVI, Ulu Spor en WVF te vinden zijn. De eerste wedstrijden staan gepland voor dinsdag 29 december en worden opnieuw gespeeld in de WRZV-hallen.

Na de loting is duidelijk dat er niet echt sprake is van een poule des doods. De favorieten en eerdere winnaars zitten niet bij elkaar in de poule. In poule A treffen Be Quick ’28 en Dieze West elkaar en zij nemen het verder op tegen HTC, SV Zwolle, VSW, ZAC en Zwolsche Boys. In poule B moet Storica op het eerste oog zien af te rekenen met SVI en WVF. De eerste twee van elke poule gaan door naar de kruisfinales, die worden gespeeld op woensdag 30 december. De finale is eveneens op die dag.

© Hans Smit - Zwolleinbeeld.nl
Voetbal, Be Quick ’28, ZAC, SVI, Zwolsche Boys, CSV ‘28, SV Zwolle, HTC, VSW, Ulu Spor, Edon, Dieze West, HFC Storica, Jo van Marle zaalvoetbaltoernooi, Zaalvoetbal

Deel deze pagina:

Gerelateerd nieuws