Stier voor Sjoerd Ars en Art Langeler

| 25-01-2011

De tweede periode van de Jupiler League is maandagavond - na alle afgelastingen in december - eindelijk afgesloten. En dus hebben alle aanvoerders en trainers uit de Jupiler League weer gestemd voor de Bronzen Stieren. Tot beste trainer is Art Langeler uitgeroepen. FC Zwolle-spits Sjoerd Ars ontvangt een Bronzen Stier als topscorer van de tweede periode.

© Jupilerleague.nl

Sjoerd Ars was in de tweede periode ongenaakbaar als topscorer. De spits van Zwolle scoorde in alle acht duels van de periode en kwam tot een totaal van twaalf treffers. Zijn trainer Art Langeler kreeg de credits voor het gepaard laten gaan van aanvallend voetbal met het halen van punten. FC Zwolle moest in de tweede periode alleen twee punten aan FC Den Bosch laten. Alle overige duels eindigden in een overwinning.

De verkiezing voor de beste speler van de periode loopt nog tot donderdagmiddag. Hiervoor hebben de trainers en aanvoerders vijf kandidaten genomineerd. Wat hen betreft moet Sjoerd Ars (FC Zwolle), Arne Slot (FC Zwolle), Derk Boerrigter (RKC Waalwijk), Danny Schreurs (FC Zwolle) of John Verhoek (FC Den Bosch) de Bronzen Stier voor beste speler winnen. Maar uiteindelijk bepaalt het publiek wie deze stier daadwerkelijk wint. Tot donderdagmiddag 15.00 uur kan jouw voorkeur doorgebeld worden naar het nummer 0909-5010556 (60 cent per gesprek).

FC Zwolle, Art Langeler, Danny Schreurs, Arne Slot, Jupiler League, Sjoerd Ars, Bronzen Stier

Deel deze pagina:

Gerelateerd nieuws