Sticks aanwezig op supportersfeest PEC

| 18-04-2016

Rapper Sticks heeft als eerste grote artiest toegezegd om op vrijdag 13 mei op te treden op het supportersfeest van PEC Zwolle. De supportersclub en de club zelf organiseren het feest om zo geld op te halen voor de uitbouw van het IJsseldelta Stadion. “Wij roepen alle supporters op om een kaartje te kopen en zo een steentje bij te dragen”, meldt Edwin Broekhuis, beheerder van het supporterscafé.

© Hans Smit - Zwolleinbeeld.nl

De feestavond wordt gehouden in het Event Center, daar waar een ‘geweldig muzikaal festijn’ moet ontstaan. “Het doel is om zoveel mogelijk geld op te halen voor het uitbouwen van onze eigen tribune op Noord. In de persoon van Sticks heeft de eerste grote artiest al toegezegd om tijdens deze avond belangeloos op te treden.” Naast de muzikale optredens worden er tijdens de feestavond ook loten verkocht voor een sensationele verloting. De trekking met vele grote prijzen vindt plaats tijdens de open dag van 9 juli. “Daarnaast komen er nog andere initiatieven om de uitbouw te ondersteunen. Dus als je op 13 mei niet aanwezig bent is er toch de mogelijkheid om een steen bij te dragen”, zo schetst Broekhuis.

De kaartverkoop voor het supportersfeest is inmiddels van start gegaan. Via het online ticketsysteemp van de club kunnen er per seizoenkaart of clubcard maximaal vier toegangskaarten worden gekocht. Kaarten kosten 15 euro per stuk en zijn tevens vanaf 20 april te verkrijgen in het Jupiler Supporterscafé. “Wees er snel bij, want op is op”, geeft Broekhuis nog mee.

Voetbal, Supportersclub PEC Zwolle, PEC Zwolle, IJsseldelta Stadion

Deel deze pagina:

Gerelateerd nieuws