Startgolven bij 10 mijl van Zwolle-Zuid

| 16-12-2012

De inschrijving voor de derde DSM 10 mijl van Zwolle-Zuid is donderdag 13 december om klokslag 18.00 uur voortvarend gestart. Op de eerste avond waren er al ruim 400 aanmeldingen. De derde editie van het hardloopevenement wordt gehouden op zaterdag 13 april en het deelnemersaantal is beperkt tot 1.500.

© Annet van Raalten

Het parcours is de deelnemers dit jaar uitstekend bevallen, dus ook in 2013 zal de route hetzelfde zijn. Wel worden er bij de start een aantal wijzigingen doorgevoerd. Voorzitter Hans Paul Visscher: “Vorig jaar was het nogal druk bij de start en daarom werken we in 2013 met startgolven. Deelnemers staan in startvakken op basis van hun geschatte eindtijd en we werken met een zandloperstart. Daarmee kunnen we er voor zorgen dat elke loper alle ruimte heeft om te lopen.”

Zoals elk jaar gaat ook bij deze editie de opbrengst naar twee goede doelen. Bij de derde editie zijn het Autismehuis en De Herberg de twee goede doelen waarvoor wordt gelopen. Visscher reikte afgelopen donderdag bij de kick-off bijeenkomst, in het kader van de start van de inschrijving, de cheques uit aan de goede doelen van 2012. Stichting CareClowns en dierenweides Zwolle-Zuid ontvingen elk een cheque van 2.500 euro uit handen van voorzitter Hans Paul Visscher. Kijk voor meer info op www.10mijlvanzwollezuid.nl.

Hardlopen, De 10 Mijl van Zwolle-Zuid

Deel deze pagina:

Gerelateerd nieuws