Squashers Zwolle verliezen in Utrecht

| 01-03-2012

Squash Zwolle is woensdagavond in Utrecht tegen een nederlaag aan gelopen. Het Utrechtse All Inn Squash was met 11-4 te sterk voor de ploeg van teammanager Niels Boek. Door grote personele problemen aan de kant van Zwolle moest Niels Boek zelf opdraven om een wedstrijd te spelen. De teammanager had geen schijn van kans tegen Rene Mijs en verloor zijn wedstrijd met 11-0, 11-1 en 11-3.

Bij de Zwollenaren ontbraken onder andere Lucas Buit en Mark van Veenhuizen, waardoor Niels Boek, Kashif Shuja en Simon Rossner de Zwolse eer hoog moesten houden. Rossner won als enige van de drie zijn partij. De Duitser had alle moeite met Cameron Pilley, maar won uiteindelijk met 11-9, 7-11, 8-11, 11-2, 8-11. Kashif Shuja moest het in zijn partij woensdagavond opnemen tegen Piedro Schweertman. Shuja ging in vier games ten onder: 11-7, 6-11, 11-8, 12-10. Door de forse nederlaag van Niels Boek ging Squash Zwolle uiteindelijk met slechts vier punten terug naar Zwolle.

Door deze nederlaag staat het thuisvoordeel in de halve finale van de play-offs op de tocht. Waar Squash Zwolle verloor, won concurrent Victoria Rotterdam wel van Squash Maastricht. De Rotterdammers pakten in eigen huis twaalf punten en namen daardoor de tweede plaats over van de Zwolse squashers. Wil Squash Zwolle nog tweede worden, dan moet het volgende week zelf winnen van HSRC De Diepput en hopen op een misstap van de Rotterdammers tegen MeerSquash Direct.

Squash Zwolle, Squash, Kashif Shuja, Simon Rosner

Deel deze pagina:

Gerelateerd nieuws