Squash Zwolle als derde naar play-offs

| 08-03-2012

Squash Zwolle is er woensdagavond niet in geslaagd om in de laatste reguliere competitiewedstrijd tegen koploper De Diepput zich als tweede te plaatsen voor de play-offs. De squashers moesten thuis een grote zege boeken om de tweede plaats op de ranglijst te bemachtigen, maar gingen uiteindelijk met 6-9 ten onder tegen de Haagse ploeg. Hierdoor spelen de Zwollenaren in april een uitwedstrijd in de halve finale van de play-offs.

Voor de Zwolse formatie kwamen woensdagavond Simon Rossner, Rudi Rohrmüller en Lucas Buit in actie. Alleen Rossner kon zijn partij winnen, hij won met 11-8, 11-4 en 14-12 van Daryl Selby. Rudi Rohrmuller kwam in zijn partij uit tegen Sebastiaan Weenink. Rohrmuller had het lastig en verloor uiteindelijk met 8-11, 11-6, 7-11 en 9-11. Lucas Buit nam het op tegen Raphael Kendra. Buit maakte het de Haagse squasher erg moeilijk, maar ook hij moest uiteindelijk in 7-11, 11-6, 12-10, 6-11 en 7-11 het onderspit delven.

Doordat Squash Zwolle al verzekerd was van een plaats bij de eerste vier in de competitie, waren de Zwollenaren al voor de wedstrijd geplaatst voor de play-offs om het landskampioenschap. Nu de ploeg van teammanager Niels Boek derde is geworden speelt het in de halve finale van de play-offs een uitwedstrijd bij Victoria Rotterdam. De wedstrijd tussen Zwolle en Rotterdam wordt medio april afgewerkt in de havenstad. Het Haagse De Diepput neemt het in de andere halve finale op tegen Squash Maastricht.

Squash Zwolle, Squash, Lucas Buit, Simon Rosner, Rudi Rohrmüller

Deel deze pagina:

Gerelateerd nieuws