Sportveiling levert enorm geldbedrag op

| 21-01-2012

De sportveiling, voorafgaand aan het eerste SportGala Zwolle, is een groot succes geworden. Vele kavels gingen voor een enorm geldbedrag de deur uit en aan verschillende kavels werden nog andere onderdelen toegevoegd. Zo werden er bij een shirt van FC Zwolle, gesigneerd door de gehele selectie, ook nog twee business seats voor het restant van dit seizoen gevoegd. En een mountainbike van Biqq.nl ging voor 2.000 euro de deur uit. Uiteindelijk leverde de veiling bijna 13.000 euro op voor de drie goede doelen.

Onder leiding van veilingmeester Peter Fijn en zijn ‘sidekick’ Peter Vader werden alle kavels voor een mooi bedrag geveild. Aan de zeventien kavels werd door het aanwezige jurylid Hennie Spijkerman nog een achttiende kavel toegevoegd. Spijkerman nam een shirt van Ajax mee, gesigneerd door de gehele selectie. Dit leverde uiteindelijk twee maal 950 euro op, omdat de trainer er uiteindelijk een tweede shirt aan toevoegde.

De goede doelen kregen tijdens de gezellige avond in Event Center Equipe uiteindelijk alle drie een mooi bedrag. VG Sport, ’t Hoefijzer en Stichting Van en Voor Zwolle mochten een bedrag van bijna 13.000 euro verdelen, wat inhield dat zij alle drie een bedrag van 4.266,66 euro ontvingen.

Jeugdsportfonds
Later op de avond ontving het Jeugdsportfonds Zwolle ook nog een flinke geldcheque. Het fonds ontving naar aanleiding van de gehouden bingo tijdens het SportGala Zwolle een geldcheque van bijna 1.500 euro. Dit is een bedrag waar weer een aantal kinderen in de stad van kunnen sporten.

© Annet van Raalten
Sportief Zwolle, Jeugdsportfonds Zwolle, VG Sport Zwolle, SPG 't Hoefijzer, SportGala Zwolle, Stichting Van en Voor Zwolle

Deel deze pagina:

Gerelateerd nieuws

Sportief Zwolle, Jeugdsportfonds Zwolle, VG Sport Zwolle, SPG 't Hoefijzer, SportGala Zwolle, Stichting Van en Voor Zwolle