SportService Zwolle vindt nieuwe directeur

| 22-01-2019

SportService Zwolle heeft in Jolanda van der Veer - Van Assen een nieuwe directeur gevonden. De geboren en getogen Zwolse is op dit moment nog afdelingshoofd Bestuur & Organisatie bij Waterschap Drents Overijsselse Delta, maar begint in april aan haar job in Zwolle. “We zijn erg blij Jolanda te mogen verwelkomen”, zegt Bert Bunnik, voorzitter Raad van Toezicht.

SportService Zwolle had even nodig om de geschikte persoon voor de directeursfunctie te vinden. Het wachten is echter beloond. “Bij het openstellen van de vacature in augustus zijn we helaas geen geschikte kandidaat tegengekomen. We besloten unaniem om de vacature opnieuw open te stellen, om zo de juiste persoon te treffen”, vertelt manager Roger Knoops. Dat lukte, want met het werken in de sport kiest Van der Veer - Van Assen voor haar passie. “Een leven zonder sport kan ik mij niet voorstellen”, weet ze. “Het is altijd al mijn ambitie geweest om een bijdrage te leveren aan de ontwikkeling van een organisatie in Zwolle, die waarde toevoegt aan de kwaliteit van leven voor iedereen die er woont, werkt en recreëert.”

Naast haar werkzame leven, is sport niet weg te denken binnen haar gezinsleven. Het weekend staat volop in het teken van sport en al jarenlang draagt ze haar steentje bij als actieve vrijwilliger binnen verschillende Zwolse sportverenigingen. “Na achttien jaar met veel plezier te hebben gewerkt bij het waterschap, is dit een mooie stap in mijn eigen ontwikkeling. Het is een fantastische uitdaging om vanuit deze positie, samen met de Raad van Toezicht en de gedrevenheid van de medewerkers, op professionele wijze invulling te mogen geven aan de doorontwikkeling van de organisatie.”

Bunnik is op zijn beurt enthousiast over de nieuwe directrice. “Jolanda wordt hartelijk ontvangen binnen de organisatie. Ze is een ondernemend type met een groot netwerk in onze stad én heeft hart voor het maken van de verbinding tussen mens en sport. Dat blijkt niet alleen uit haar kwaliteiten in het werk, maar ook in haar activiteiten voor de Zwolse verenigingen de afgelopen jaren. De eerste periode zal ze vooral kennismaken met ons team en de interne organisatie optimaliseren. Tegelijkertijd zal zij kennismaken met alle partners en externe partijen. Vervolgens zal zij nog duidelijker zichtbaar zijn in onze stad en SportService Zwolle verder positioneren.”

SportService Zwolle, Bert Bunnik, Jolanda van der Veer - Van Assen

Deel deze pagina:

Gerelateerd nieuws