SportService start nieuw blok BeweegMee!

| 26-04-2016

SportService Zwolle start vanaf dinsdag 10 met een nieuw blok van de beweeggroep BeweegMee!. De serie bestaat uit acht lessen, waarin mensen van 55 jaar en ouder kennismaken met verschillende sporten en zo in beweging kunnen blijven. “Het doel is om mensen in beweging te krijgen en in beweging te houden”, leggen de buurtsportcoaches Dorien Vogel en Annejet Cramer uit.

Het aanbod van BeweegMee! is iedere week verschillend. Zo krijgen de deelnemers de kans om met verschillende sporten en sportvereniging kennis te maken. Na een volledig blok kunnen de deelnemers samen met de buurtsportcoach langs een sportvereniging, om daar kennis te maken en mogelijk in te stromen. Uiteindelijk is BeweegMee! geslaagd als aan het einde iedere deelnemer een passende sport of vereniging heeft gevonden. “Het is speciaal voor mensen die uitbehandeld zijn bij de fysiotherapeut, maar wel graag willen blijven bewegen. Uiteraard zijn mensen van buiten de fysiopraktijk ook van harte welkom om een keer mee te doen”, zeggen Vogel en Cramer.

De deelnemers kunnen op verschillende locaties en dagen deelnemen. Op de dinsdagen is BeweegMee! van 10.00 tot 11.00 uur op Sportpark Het Hoge Laar. Op woensdag wordt er van 9.30 tot 10.30 uur gesport in het Weezenlandenpark en op donderdag is er BeweegMee! op Sportpark De Siggels van voetbalvereniging SVI. Daar loopt een sessie van 14.15 tot 15.15 uur. De kosten voor acht lessen inclusief koffie en/of thee zijn zestien euro en als kleding worden sportkleding en sportschoenen geadviseerd. Aanmelden? Dit kan door te bellen naar 038-4236686 of door te mailen naar buurtsportcoachno@spmsportservicezwolle.nl.

SportService Zwolle, Sportpark Het Hoge Laar, Sportpark De Siggels

Deel deze pagina:

Gerelateerd nieuws