Sportief Zwolle zoekt redacteur Live Voetbal

| 07-09-2017

Stichting Sportief Zwolle is per direct op zoek naar een redacteur voor ‘Zwols Live Voetbal’. Het gaat om een functie voor de zaterdagmiddag, waarop alle verrichtingen op de Zwolse voetbalvelden in de gaten worden gehouden. Spreekt dit jou aan? Lees dan snel verder!

Sportief Zwolle is een stichting die door enthousiaste sportliefhebbers-/journalisten in het leven is geroepen. De stichting promoot het Zwolse sportleven in de breedste zin van het woord. Zowel top- als breedtesport krijgt een plek en komt aan bod op het sportplatform www.sportiefzwolle.nl. In de weekenden volgt Sportief Zwolle onder meer de verrichtingen van de Zwolse voetbalclubs, die worden weergegeven op www.sportiefzwolle.nl/voetbal.

Vacature
Als redacteur ‘Zwols Live Voetbal’ van Sportief Zwolle houd jij op zaterdagmiddag alle tussenstanden bij. Je verwerkt onder andere de doelpuntenmakers in het systeem. Sportief Zwolle verwacht belangstelling voor sport en voetbal in het bijzonder. Je kunt zelfstandig werken en bent in het bezit van een smartphone. Beheersing van de Nederlandse taal is een pre. Interesse? Stuur dan een mail naar de redactie van Sportief Zwolle.

Voetbal, Sportief Zwolle

Deel deze pagina:

Gerelateerd nieuws