Sportief Zwolle zoekt beste EK-manager!

| 25-05-2016

Oranje mag dan wel ontbreken op het EK voetbal in Frankrijk, maar Sportief Zwolle volgt ook deze editie van het prestigieuze toernooi weer op geheel eigen wijze. Met het eigen EK-managerspel gaat Sportief Zwolle op zoek naar de beste manager van Zwolle, die naast roem fantastische prijzen kan winnen. Ga naar www.sportiefzwolle.nl/ek2016 en doe mee!

Bij ‘Sportief Zwolle EK 2016 Manager’ fungeer je als coach van je eigen sterrenteam. De opdracht is om een eigen team samen te stellen met spelers die actief zijn op het EK voetbal in Frankrijk. Je kunt al je favoriete spelers in je team opstellen. Enige voorwaarde is dat van ieder land slechts twee spelers geselecteerd kunnen worden; een team met Courtois, Vertonghen, De Bruyne én Hazard is helaas dus uitgesloten. Deelname aan het spel is natuurlijk gratis! Surf snel naar www.sportiefzwolle.nl/ek2016 , kies je elf spelers en kijk tijdens het EK 2016 hoe zij punten scoren voor jouw team. Overwinningen, doelpunten en assists worden beloond, spelers met een gele of rode kaart krijgen strafpunten.

De nummer één van het EK-spel van Sportief Zwolle wint een Sony PlayStation 4! Daarnaast zijn er ook mooie prijzen te verdienen voor deelnemers kort achter de uiteindelijke winnaar. Zo stelt prijzensponsor Olympus Zwolle weer een aantal mooie waardebonnen beschikbaar. Stel dus nu je eigen ultieme team samen, vergaar zo veel mogelijk punten en win geweldige prijzen. Maar het gaat niet alleen om het winnen van prijzen, het is ook een fantastisch spel om te spelen tegen vrienden, familie en collega's; nodig hen allemaal uit en speel mee op www.sportiefzwolle.nl/ek2016.

Voetbal, EK & WK-spel, Sportief Zwolle

Deel deze pagina:

Gerelateerd nieuws