Sportief Zwolle richt vizier op evenementen

| 24-12-2019

Stichting Sportief Zwolle bestaat 1 januari 2020 exact 10 jaar! Al een decennium lang promoot de stichting het Zwolse sportleven in de breedste zin van het woord. Het team van Sportief Zwolle kijkt vol trots terug op de afgelopen tien jaar en grijpt het jubileum aan om het roer enigszins om te gooien. Met ingang van het nieuwe jaar richt Sportief Zwolle het vizier nadrukkelijk op Zwolse sportevenementen.

Het zijn enkele enthousiaste sportliefhebbers/-journalisten die Stichting Sportief Zwolle begin 2010 in het leven roepen. En al snel wordt duidelijk dat het sportplatform www.sportiefzwolle.nl voorziet in de behoefte van de Zwolse sporter/sportliefhebber. Zo is bijvoorbeeld ‘Zwols Live Voetbal’ gelijk een populair onderdeel van het platform. Het is dan ook niet vreemd dat Sportief Zwolle in 2020 door blijft gaan met het op de voet volgen van de wedstrijden van de sterkste teams van de dertien Zwolse amateurclubs. Van zaterdaghoofdklasser Berkum tot de zondag vierdeklassers SV Zwolle en Ulu Spor.

Niet alleen langs de lijn is Sportief Zwolle een vast gezicht, want ook bij sportevenementen is het doorgaans present. Door de jaren heen ontwikkelt de stichting voor diverse Zwolse evenementen een website en verzorgt tevens de content (redactionele invulling met nieuwsberichten, foto- en videoreportages). Zo is Sportief Zwolle al vele jaren beheerder van de website van de Zwolse Halve Marathon, veruit het grootste sportevenement van Zwolle. Maar ook van de Berkumloop, de StadshagenRun, de City Swim Zwolle, de Voetbalquiz Zwolle en van netwerkevenement De Proloog.

Voor genoemde sportevenementen blijft Sportief Zwolle actief. En daarbij sluit de stichting niet uit dat het in de toekomst nieuwe sites/digitale platformen voor andere Zwolse sportevenementen ontwikkelt. Tot slot stelt het team van Sportief Zwolle graag alle fans/deelnemers van het jaarlijkse Tourspel gerust, want ook dit populaire spel blijft aanwezig op het platform. Komende zomer biedt Sportief Zwolle de Zwolse wielerliefhebber voor het elfde jaar in successie een interactief online spel rondom de Tour de France. Met traditiegetrouw een fantastische fiets als hoofdprijs.

Sportief Zwolle

Deel deze pagina:

Gerelateerd nieuws