Sportief wijkevenement in Indische Buurt

| 13-09-2011

SportService Zwolle, Travers Welzijn en GGD IJsselland organiseren samen met de buurtbewoners van de Indische Buurt zondag 18 september een sportief evenement voor jong tot oud onder de naam ‘Street Moves’.

De Streetchallenge Indische Buurt was vorig jaar met onder andere de 60 meter sprint, de sterkste man/vrouw competitie en allerlei andere sportactiviteiten een groot succes in de Indische Buurt (Riouwstraat en omgeving). Reden om ook dit jaar het wijkevenement te organiseren, alleen dan met een andere naam: Street Moves. De opzet blijft hetzelfde! Street Moves Indische Buurt vindt plaats op zondag 18 september en begint om 13.00 uur en zal tot circa 17.00 uur duren, waarbij om 16.30 uur de finale van de sterkste man/vrouw competitie begint.

De gehele middag staat in het teken van gezondheid, sport en plezier voor de hele wijk van jong tot oud. Survivalrun staat centraal, een sport waar veel uitdaging in zit voor zowel jong als oud. Daarnaast is er speciaal voor de kleine kinderen een kinderhoek met onder andere een bad met Power Paddles. Ook de sterkste man/vrouw competitie keert terug in het programma. Wie kan de titelhouders dit jaar verslaan? Jongeren en buurtbewoners zijn al druk bezig met de voorbereidingen. Meedoen is geheel gratis!

Het doel van de middag: ‘sport is een ideale basis voor een gezonde levensstijl, maar stimuleert ook de teamgeest. Sport stimuleert zelfvertrouwen, doorzettingsvermogen en wederzijds respect’. Dit evenement is een activiteit van de sportbuurtclub Club2Move. Club2Move is een samenwerkingsverband tussen SportService Zwolle, Travers Welzijn, GGD IJsselland en de buurtbewoners van de Indische Buurt.

Club2Move, SportService Zwolle, Travers, GGD IJsselland, Street Moves

Deel deze pagina:

Gerelateerd nieuws