‘Sportcentrum is perfecte locatie voor NK’

| 29-01-2016

De Nederlandse tafeltennisbond (NTTB) is blij dat het Nederlands kampioenschap tafeltennis ook de aankomende drie jaar in het Landstede Sportcentrum wordt gehouden. Eerder werd al bekend dat beide partijen de samenwerking tot en met 2019 zouden verlengen en die deal werd donderdagavond definitief beklonken. “Het Theater van de Sport is een prima locatie voor het mooiste nationale tafeltennisevenement van het jaar”, zegt NTTB-directeur Achim Sialino.

© Chris Overkleeft - FotoOverkleeft.nl

Het NK tafeltennis wordt al sinds 2012 georganiseerd in Zwolle en heeft in die tijd een enorme groei doorgemaakt. In drie edities is het NK uitgegroeid tot het nationale tafeltennisevenement van het jaar. “In de afgelopen jaren is het evenement uitgegroeid tot het hoogtepunt in het tafeltennisjaar voor topspelers, maar zeker ook voor de bezoekers. Met diverse side-events in de verschillende zalen en de businesslounge ademt het Landstede Sportcentrum een heel weekend tafeltennis”, zo vertelt directeur Sialino, die na afloop van het basketbalduel tussen Landstede Basketbal en SPM Shoeters het contract ondertekende.

Ook Jean-Jacques Jouret en Hans Roman, managers van het Landstede Sportcentrum, zijn erg verheugd over de voortzetting van de samenwerking. “Het NK tafeltennis is een echt topsport-event, waarbij we gedurende twee dagen gastheer mogen zijn voor de beste tafeltennissers van Nederland en de vele bezoekers. De sfeer is tijdens dit weekend altijd enorm goed, met een enthousiast publiek. En, dat mag ook worden gezegd, een uitstekende organisatie.” De editie van 2016 staat gepland in het weekend van 19 en 20 maart. Op zaterdag beginnen de eerste wedstrijden om 10.00 uur. De finales staan voor de zondag op het programma en worden gespeeld vanaf 14.00 uur. Kaarten zijn verkrijgbaar via www.nktafeltennis.nl.

Tafeltennis, Landstede Sportcentrum

Deel deze pagina:

Gerelateerd nieuws