Spijkerman Sports TOTO: ‘Zuur, maar realiteit’

| 28-11-2018

Voor SV Zwolle zijn het lastige tijden. De ploeg van trainer Joshua Nijlant staat na acht wedstrijden op een teleurstellende twaalfde plaats en verloor dinsdag in de beker met liefst 6-1 van competitiegenoot Epe. “Die wedstrijd kwam net even op het verkeerde moment”, stelt Nijlant.

© Jan Burgman Fotografie

SV Zwolle eindigde vorig seizoen keurig op een achtste plaats in 3B, maar dit seizoen heeft de ploeg het aanzienlijk lastiger. Na acht wedstrijden heeft SV Zwolle pas twee keer gewonnen, terwijl er al zes keer werd verloren. “Qua resultaten valt het zeker tegen”, begint Nijlant. “We hebben een paar wedstrijden verloren, maar dat had niet gehoeven. We staan vaak net aan de verkeerde kant van de score. Ook hebben we nog niet één keer in de sterkste opstelling kunnen spelen, omdat we telkens te maken krijgen met blessures. Daardoor staan we waar we staan. Dat is zuur, maar realiteit.”

Willen de Zwollenaren de onderste regionen achter zich laten, dan moet er zondag in ieder geval gewonnen worden van hekkensluiter KCVO. Die ploeg ontsloeg onlangs hoofdtrainer Olivier van der Kuil. “Ze hebben het moeilijk, maar willen de rode lantaarn graag overdragen en zeker het gat niet groter laten worden. Er staat zeker wat spanning op. Het zou ongezond zijn als dat niet zo is”, weet Nijlant, die hoopt dat zijn ploeg nu eindelijk een keer kan toeslaan. “We hebben al een aantal keer door stommiteiten verloren, maar het balletje moet een keer goed vallen. Laat dat zondag dan maar zijn.”

© Jan Burgman Fotografie

In samenwerking met Spijkerman Sports organiseert Sportief Zwolle wekelijks de ‘Spijkerman Sports TOTO’. In aanloop naar elk voetbalweekend kun jij de TOTO van alle duels voorspellen. Met jouw voorspelling maak je kans op de Derbystar Eredivisie-replicabal inclusief een rugtas van Craft. Meedoen is simpel en gratis! Het voorspellen van de ‘Spijkerman Sports TOTO’ kan via desktop en tablet, maar ook via de mobiele site of de app. En alleen met een volledig ingevulde TOTO kom je in aanmerking voor het winnen van de prijs. Bij meerdere deelnemers met hetzelfde aantal goede voorspellingen wordt de winnaar geloot!

LET OP: Meedoen kan alleen door onderstaand formulier in te vullen. Voorbeeld: Denk jij dat SV Zwolle van KCVO wint? Klik dan op ‘SV Zwolle’ en het vakje van SV Zwolle kleurt groen. Zo ga je bij iedere wedstrijd te werk, waardoor je uiteindelijk alle voorspellingen doet. Heb je alle voorspellingen gedaan? Stuur dan het formulier in via de knop 'versturen'. Succes!

Alleen voorspellingen voor zaterdag 1 decemer 14.30 uur zijn geldig!Voetbal, SV Zwolle, Prijsvragen, Joshua Nijlant, Spijkerman Sports TOTO

Deel deze pagina:

Gerelateerd nieuws