Spijkerman Sports TOTO: ‘Zijn goed bezig’

| 19-11-2019

CSV ’28 kwam in vier achtereenvolgende competitiewedstrijden niet tot een overwinning en dus kun je concluderen dat de vierdeklasser in een lastige fase zit. Niets is echter minder waar, als we trainer Emiel Diender tenminste mogen geloven. “We hebben pas één keer verloren”, weet hij.

© Hans Smit - Zwolleinbeeld.nl

CSV begon prima aan het seizoen, maar kon dat de laatste weken qua resultaten niet doortrekken. Er werd verloren van VSW en gelijkgespeeld tegen achtereenvolgend Wijthmen, Wilsum en WZC Wapenveld. In de beker werd er afgelopen donderdag verloren van Overwetering. “We moeten leren om wedstrijden af te maken. Soms staan we met 1-0 voor en is dat niet genoeg. Dan moeten we die tweede maken. Want in de vierde klasse wordt er vaak opportunistisch gespeeld en dan kan dat zo punten opleveren. Maar lastig hebben we het niet hoor. Ik vind dat we goed bezig zijn, maar het geluk is nog niet helemaal aan onze zijde”, stelt Diender.

De coach vindt zijn ploeg terug op een zesde plaats, maar verwacht dat daar voor de winterstop nog verandering in komt. “Ik hoop dat we naar de top kunnen kruipen. Op dit moment is er een top zeven, maar die mag van mij wel iets kleiner worden. En dan moeten we erbij zitten”, erkent Diender, die zich deze week gaat voorbereiden op een ontmoeting met hekkensluiter VEVO. De ultieme kans om weer eens drie punten te pakken? “Ik weet nog niet veel van die ploeg. Maar als je naar de ranglijst kijkt, zijn wij de favoriet. Zo gaan we ook het veld in. Als we het geluk aan onze zijde hebben, dan staan we er in de winter goed voor.”

© Hans Smit - Zwolleinbeeld.nl

In samenwerking met Spijkerman Sports organiseert Sportief Zwolle wekelijks de ‘Spijkerman Sports TOTO’. In aanloop naar elk voetbalweekend kun jij de TOTO van alle duels voorspellen. Met jouw voorspelling maak je kans op een Derbystar Eredivisie-replicabal. Meedoen is simpel en gratis! Het voorspellen van de ‘Spijkerman Sports TOTO’ kan via desktop en tablet, maar ook via de mobiele site of de app. En alleen met een volledig ingevulde TOTO kom je in aanmerking voor het winnen van de prijs. Bij meerdere deelnemers met hetzelfde aantal goede voorspellingen wordt de winnaar geloot!

LET OP: Meedoen kan alleen door onderstaand formulier in te vullen. Voorbeeld: Denk jij dat CSV ’28 van VEVO wint? Klik dan op ‘CSV’ en het vakje van CSV kleurt groen. Zo ga je bij iedere wedstrijd te werk, waardoor je uiteindelijk alle voorspellingen doet. Heb je alle voorspellingen gedaan? Stuur dan het formulier in via de knop 'versturen'. Succes!

Alleen voorspellingen voor zaterdag 23 november 14.30 uur zijn geldig!Voetbal, CSV ‘28, Prijsvragen, Spijkerman Sports TOTO, Emiel Diender

Deel deze pagina:

Gerelateerd nieuws