Spijkerman Sports TOTO: ‘Zeker een derby’

| 3 Maanden geleden.

Jan Verheijen als nieuwe trainer van zondag vierdeklasser Ulu Spor. Dat was afgelopen zomer één van de meest opzienbarende nieuwtjes in het Zwolse amateurvoetbal. Inmiddels is Verheijen volop bezig, maar wacht hij nog wel op de eerste overwinning. Zondag volgt kans nummer vier, als de derby tegen SV Zwolle wacht.

Jan Verheijen, hier in zijn tijd bij Zwolsche Boys. - © Hans Smit - Zwolleinbeeld.nl

Verheijen was in 2018 nog werkzaam voor Zwolsche Boys, maar sloot daar plotseling de deur. Even bleef het stil rond de ervaren trainer, tot afgelopen zomer. In juni werd bekend dat Verheijen aan de slag ging bij Ulu Spor, de ploeg die in 2018 promoveerde naar de vierde klasse. “Het bevalt hartstikke goed”, begint Verheijen. “Ik ben er terecht gekomen door mijn schoonzoon, Güntaç Akkaya. Het belangrijkste is dat we plezier hebben, maar ik moet zeggen dat er toch ook wel wat potentieel is. Het is alleen zo dat we nog niet compleet zijn geweest. Afgelopen zondag speelden er weer spelers die lang niet hadden gevoetbald.”

Mede daardoor wacht Ulu Spor nog altijd op het eerste punt. Zondag speelt de ploeg van Verheijen een uitwedstrijd bij SV Zwolle, een heuse derby. “Het zijn de enige twee zondagploegen in Zwolle, dus het is zeker een derby. Ik ken mijn collega-trainer ook goed en nog een aantal jongens. Als ik daar rondloop zondag, is het ouwe-jongens-krentenbrood. Dit zijn de wedstrijden die een competitie leuk maken”, stelt Verheijen, die inzet op de eerste driepunter. “Daar gaan we wel voor natuurlijk, want we zijn er echt aan toe. Het is een schitterende accommodatie, een mooi veld 1, dus wat wil je nog meer?”

© Jan Burgman Fotografie

In samenwerking met Spijkerman Sports organiseert Sportief Zwolle wekelijks de ‘Spijkerman Sports TOTO’. In aanloop naar elk voetbalweekend kun jij de TOTO van alle duels voorspellen. Met jouw voorspelling maak je kans op een Derbystar Eredivisie-replicabal. Meedoen is simpel en gratis! Het voorspellen van de ‘Spijkerman Sports TOTO’ kan via desktop en tablet, maar ook via de mobiele site of de app. En alleen met een volledig ingevulde TOTO kom je in aanmerking voor het winnen van de prijs. Bij meerdere deelnemers met hetzelfde aantal goede voorspellingen wordt de winnaar geloot!

LET OP: Meedoen kan alleen door onderstaand formulier in te vullen. Voorbeeld: Denk jij dat Ulu Spor van SV Zwolle wint? Klik dan op ‘Ulu Spor’ en het vakje van Ulu Spor kleurt groen. Zo ga je bij iedere wedstrijd te werk, waardoor je uiteindelijk alle voorspellingen doet. Heb je alle voorspellingen gedaan? Stuur dan het formulier in via de knop 'versturen'. Succes!

Alleen voorspellingen voor zaterdag 12 oktober 14.30 uur zijn geldig!Voetbal, Ulu Spor, Prijsvragen, Jan Verheijen, Spijkerman Sports TOTO

Deel deze pagina:

Gerelateerd nieuws