Spijkerman Sports TOTO: ‘ZAC vergist zich’

| 16-10-2018

Het is een zaterdag met liefst vier Zwolse derby’s en het meest in het oog springende onderonsje is die tussen Zwolsche Boys en ZAC. De buren treffen elkaar op het veld van Boys, waar trainer Bart Ester de punten hoopt thuis te houden. “We moeten het maximale geven en vooral de volle drie punten pakken.”

© Jan Burgman Fotografie

Zwolsche Boys kent een alleraardigste beginfase van de competitie, want van de eerste vier wedstrijden werden er drie gewonnen en één duel eindigde in een gelijkspel. Daarmee staat Boys op een keurige tweede plaats, maar die prestatie gaat overboord als zaterdag ZAC op bezoek komt. “Intenties, een speelwijze, laat dat allemaal maar los. We voetballen de laatste weken echt goed, maar dat gaat zaterdag van mindere orde zijn. Het gaat om inzet, mentaliteit”, weet Ester, die al heeft gemerkt dat de derby aardig leeft. “Bij Zwolsche Boys zeker, er is al een inzameling gehouden om er een mooie happening van te maken. Dat komt wel goed.”

Tegenstander ZAC zit een beetje in hetzelfde schuitje, want die ploeg is nog zonder puntenverlies. De ploeg van trainer John Beijen speelde tot dusver drie wedstrijden en won ze allemaal. “ZAC heeft een goede ploeg, maar nogmaals: laat dat los. ZAC denkt dat ze iets verder zijn dan wij, maar ze vergissen zich dan in de individuele kwaliteiten die wij hebben”, zegt Ester, die een felle strijd verwacht. “Ik denk dat we flink aan elkaar gewaagd zijn. Wij gaan knallen zoals we dat elke week doen en gaan geen andere dingen doen. Ik heb er echt heel veel vertrouwen in en kijk ernaar uit. Het is de wedstrijd van het jaar.”

© Jan Burgman Fotografie

In samenwerking met Spijkerman Sports organiseert Sportief Zwolle wekelijks de ‘Spijkerman Sports TOTO’. In aanloop naar elk voetbalweekend kun jij de TOTO van alle duels voorspellen. Met jouw voorspelling maak je kans op de Derbystar Eredivisie-bal inclusief een rugtas van Craft. Meedoen is simpel en gratis! Het voorspellen van de 'Spijkerman Sports TOTO’ kan via desktop en tablet, maar ook via de mobiele site of de app. En alleen met een volledig ingevulde TOTO kom je in aanmerking voor het winnen van de prijs. Bij meerdere deelnemers met hetzelfde aantal goede voorspellingen wordt de winnaar geloot!

LET OP: Meedoen kan alleen door onderstaand formulier in te vullen. Voorbeeld: Denk jij dat Zwolsche Boys van ZAC wint? Klik dan op ‘Zwolsche Boys’ en het vakje van Boys kleurt groen. Zo ga je bij iedere wedstrijd te werk, waardoor je uiteindelijk alle voorspellingen doet. Heb je alle voorspellingen gedaan? Stuur dan het formulier in via de knop 'versturen'. Succes!

Alleen voorspellingen voor zaterdag 20 oktober 14.30 uur zijn geldig!Voetbal, ZAC, Zwolsche Boys, Prijsvragen, Bart Ester, Spijkerman Sports TOTO

Deel deze pagina:

Gerelateerd nieuws