Spijkerman Sports TOTO: ‘Worden completer’

| 22-01-2019

SVI begon deel twee van de competitie met een knappe zege, terwijl WVF puntenverlies leed tegen Hulzense Boys. Beide Zwolse ploegen treffen elkaar zaterdag. “Ik hoop dat er een leuke wedstrijd ontstaat en dat wij natuurlijk aan het langste eind trekken”, stelt SVI-trainer Joram Hendriks.

© Hans Smit - Zwolleinbeeld.nl

SVI was in het eerste deel van de competitie vooral wisselvallig. Een overwinning werd al gauw weer gevolgd door puntenverlies en daardoor kwam de ploeg, vooraf toch ingeschat als een kandidaat voor de subtop, niet verder dan de onderkant van de middenmoot. In de eerste wedstrijd na de winterstop werd er knap met 2-3 gewonnen van Vroomshoopse Boys, al verspeelde SVI nog bijna een 0-3 voorsprong. “In de periode tussen de 20ste en de 85ste hebben we echt goed gevoetbald. Daarna verliezen we de concentratie en krijg je er nog zo twee tegen. We willen dat er echt uit krijgen, want ook ik vond de eerste seizoenshelft wisselvallig”, zegt Hendriks.

Tegenstander WVF is een stuk constanter. Tegen Hulzense Boys werd er ‘slechts’ met 1-1 gelijkgespeeld, maar daardoor is het al wel twaalf competitiewedstrijden zonder nederlaag. “Ik denk niet dat WVF kampioen kan worden, maar ze hebben wel echt een stugge ploeg. Door hun ervaring weten ze precies wat er gevraagd wordt. Het is altijd een lastige tegenstander, ze schuwen de duels niet. Daar moeten wij in mee”, weet Hendriks, die ook hoopt dat zijn ploeg het geduld op kan brengen. “Als wij gehaast gaan spelen, worden we geslacht. We worden gelukkig steeds completer, dat is belangrijk. Tegen WVF missen we alleen Nathan van Rijn en Pascal Esmeijer, die zitten al het hele seizoen in Spanje. Verder is iedereen er.”

© Hans Smit - Zwolleinbeeld.nl

In samenwerking met Spijkerman Sports organiseert Sportief Zwolle wekelijks de ‘Spijkerman Sports TOTO’. In aanloop naar elk voetbalweekend kun jij de TOTO van alle duels voorspellen. Met jouw voorspelling maak je kans op de Derbystar Eredivisie-replicabal inclusief een rugtas van Craft. Meedoen is simpel en gratis! Het voorspellen van de ‘Spijkerman Sports TOTO’ kan via desktop en tablet, maar ook via de mobiele site of de app. En alleen met een volledig ingevulde TOTO kom je in aanmerking voor het winnen van de prijs. Bij meerdere deelnemers met hetzelfde aantal goede voorspellingen wordt de winnaar geloot!

LET OP: Meedoen kan alleen door onderstaand formulier in te vullen. Voorbeeld: Denk jij dat SVI van WVF wint? Klik dan op ‘SVI’ en het vakje van SVI kleurt groen. Zo ga je bij iedere wedstrijd te werk, waardoor je uiteindelijk alle voorspellingen doet. Heb je alle voorspellingen gedaan? Stuur dan het formulier in via de knop 'versturen'. Succes!

Alleen voorspellingen voor zaterdag 26 januari 14.30 uur zijn geldig!
Voetbal, SVI, WVF, Joram Hendriks

Deel deze pagina:

Gerelateerd nieuws