Spijkerman Sports TOTO: ‘We willen spanning’

| 07-05-2019

In de derde klasse C leek CSV ’28 halverwege de competitie degradatiekandidaat nummer één, maar inmiddels is alles anders. De Zwollenaren hebben de aansluiting gevonden en zijn zelfs geen hekkensluiter meer. “Ik blijf naar mijn eigen ploeg kijken. Echt waar, wat moet ik anders?”, stelt CSV-trainer Emiel Diender.

© Hans Smit - Zwolleinbeeld.nl

Sinds de komst van Diender, die na de winterstop het stokje overnam van interim-trainer René Kaltofen, is er het nodige veranderd bij CSV ’28. Waar de ploeg eerst bezig leek aan een kansloze missie, ging het na de komst van Diender ineens beter lopen. Zo verzamelde het in de laatste vier competitiewedstrijden zeven punten en daardoor haalde het concurrenten Zalk en VSW bij. Laatstgenoemde is op dit moment hekkensluiter, maar verschil is er amper. CSV, Zalk en VSW hebben allemaal achttien punten. “Het is spannend, maar dat willen we ook”, zegt Diender. “We zijn blij dat het nu spannend is, want dat zegt dat we het goed hebben gedaan.”

CSV ’28 gaat aankomende zaterdag verder tegen BAS, de huidige nummer drie van 3C. Een stuntje zou CSV nog meer op weg helpen en wat dat betreft kwamen de voorbije twee competitieloze weken als geroepen. De Zwollenaren konden zich zo opladen voor de laatste fase van de competitie. “Die twee weken waren wel even fijn, want alle kleine pijntjes zijn nu verdwenen. We staan er goed op”, weet Diender, die denkt dat zijn ploeg zaterdag aan de bak moet. “BAS speelt nog voor nacompetitie, dus die gaan volle bak voor een overwinning. Daar moeten we mee om zien te gaan. Maar als wij ook volle bak gaan, dan kunnen we van iedere tegenstander winnen. Ook van BAS.”

© Hans Smit - Zwolleinbeeld.nl

In samenwerking met Spijkerman Sports organiseert Sportief Zwolle wekelijks de ‘Spijkerman Sports TOTO’. In aanloop naar elk voetbalweekend kun jij de TOTO van alle duels voorspellen. Met jouw voorspelling maak je kans op de Derbystar Eredivisie-replicabal inclusief een rugtas van Craft. Meedoen is simpel en gratis! Het voorspellen van de ‘Spijkerman Sports TOTO’ kan via desktop en tablet, maar ook via de mobiele site of de app. En alleen met een volledig ingevulde TOTO kom je in aanmerking voor het winnen van de prijs. Bij meerdere deelnemers met hetzelfde aantal goede voorspellingen wordt de winnaar geloot!

LET OP: Meedoen kan alleen door onderstaand formulier in te vullen. Voorbeeld: Denk jij dat CSV ’28 van BAS wint? Klik dan op ‘CSV ‘28’ en het vakje van CSV kleurt groen. Zo ga je bij iedere wedstrijd te werk, waardoor je uiteindelijk alle voorspellingen doet. Heb je alle voorspellingen gedaan? Stuur dan het formulier in via de knop 'versturen'. Succes!

Alleen voorspellingen voor zaterdag 11 mei 14.30 uur zijn geldig!Voetbal, CSV ‘28, Prijsvragen, Spijkerman Sports TOTO, Emiel Diender

Deel deze pagina:

Gerelateerd nieuws