Spijkerman Sports TOTO: ‘Was wake-up call’

| 24-09-2019

HTC hoopt als promovendus in de derde klasse C zo snel mogelijk weg te geraken van de onderste regionen. Wat dat betreft pakte de competitiestart minder uit, want er werd met 3-0 verloren van Rouveen. “Het was een wake-up call. Er moeten een paar tandjes bij”, vindt HTC-trainer Joop van Dijk.

© Hans Smit - Zwolleinbeeld.nl

De coach kreeg er ten opzichte van vorig seizoen een paar spelers bij, maar beleefde daardoor wel een wisselvallige voorbereiding. Toch bereikte HTC voor het eerst sinds tijden weer de knock-outfase van de districtsbeker. “We hebben een redelijke voorbereiding gedraaid”, stelt Van Dijk. “Afgelopen zaterdag liet zien dat we er wel een schepje bovenop moeten doen. In de vierde klasse werden we relatief eenvoudig kampioen, maar het krachtsverschil met de derde klasse is toch best groot. We moeten de wedstrijden wat realistischer ingaan.”

HTC speelt zaterdag haar eerste thuiswedstrijd van het seizoen en treft Hattem. Die ploeg begon de competitie met een 1-0 zege op Olympia '28. “Rouveen was gewoon een goede ploeg, maar de kwaliteiten van Hattem ken ik niet helemaal. Als ik naar mijn groep kijk, dan zijn we wel competitief met een groot aantal ploegen”, denkt Van Dijk, die dan ook hoopt dat HTC in de middenmoot kan eindigen. “Of dat onderin het eerste rijtje is of bovenin het tweede rijtje, maakt niet veel uit. We willen wegblijven uit de gevarenzone, dat is ook goed voor de ontwikkeling van het team. Anders moet je toch concessies gaan doen.”

© Hans Smit - Zwolleinbeeld.nl

In samenwerking met Spijkerman Sports organiseert Sportief Zwolle wekelijks de ‘Spijkerman Sports TOTO’. In aanloop naar elk voetbalweekend kun jij de TOTO van alle duels voorspellen. Met jouw voorspelling maak je kans op een Derbystar Eredivisie-replicabal. Meedoen is simpel en gratis! Het voorspellen van de ‘Spijkerman Sports TOTO’ kan via desktop en tablet, maar ook via de mobiele site of de app. En alleen met een volledig ingevulde TOTO kom je in aanmerking voor het winnen van de prijs. Bij meerdere deelnemers met hetzelfde aantal goede voorspellingen wordt de winnaar geloot!

LET OP: Meedoen kan alleen door onderstaand formulier in te vullen. Voorbeeld: Denk jij dat HTC van Hattem wint? Klik dan op ‘HTC’ en het vakje van HTC kleurt groen. Zo ga je bij iedere wedstrijd te werk, waardoor je uiteindelijk alle voorspellingen doet. Heb je alle voorspellingen gedaan? Stuur dan het formulier in via de knop 'versturen'. Succes!

Alleen voorspellingen voor zaterdag 28 september 14.30 uur zijn geldig!Voetbal, HTC, Prijsvragen, Joop van Dijk, Spijkerman Sports TOTO

Deel deze pagina:

Gerelateerd nieuws